Transplantul de sprancene

Fue Manual Ultimate

Transplantul de sprâncene este o procedură minuțioasă care necesită o atenție sporită din parte medicului in realizarea sa pentru ca sprâncenele joacă un rol important în simetria facială.

Anumite persoane iși pierd sprâncenele din cauze medicale, suprasolicitare mecanică sau pur și simplu s-au născut cu sprâncene subțiri.

Reprezintă o formă de refacere permanentă a densitații firelor de păr din zona sprâncenelor. Este o metoda minim invazivă, sigură și nu lasă cicatrici. Dureaza aproximativ 3-4 ore de la caz la caz, sub anestezie locală, iar în procesul de implantare se folosește un implanter special care permite poziționarea foliculului la adâncimea și unghiul corespunzător pentru un efect natural. Rezultatele sunt permanente si apar la aproximativ 4-6 luni.

În cadrul clinicii folosim produse premium la nivel mondial:

Chelidon, Complidermol, Fagron, Iraltone, Pilexil, Pilopeptan, Regaxidil, Triconails Kaedum
Precum și alternative la minoxidil precum TrichoXidil, un fitocomplex cu extrase din uleiuri vegetale cu rezultate vizibile în 90 de zile și produse cu nanominoxidil (conține nanoesfere de minoxidil ce au o capacitate mult mai mare de penetrare decât minoxidilul simplu)

O echipă gentilă la dispoziția dumneavoastră!

Medicii dedicați pentru tratamente capilare

Dr Moculescu Cosmin

Experiență de peste 10 ani în implant capilar,peste 3000 de cazuri operate, colaboraror și invitat în clinici renumite printre care HC MARBELLA INTERNACIONAL, WESTONMEDSPA FLORIDA

Dr. Amalia-Elena Anghel

Excelenţă în dermatologie, dermatoscopie, chirurgie dermatologică, lasere în dermatologie, dermatocosmetologie, tricoscopie (video-dermascopia scalpului); lector/trainer cursuri dermatoscopie și estetică medicală; membru European Academy of Dermatology and Venereology, International Dermoscopy Society, International Society for Dermatologic Surgery, International Peeling Society, Societatea Română de Dermatologie, Asociaţia de Medicină Anti-Ageing, Societatea Română de Medicină Estetică.

Dr. Oana Spanu

Reputat dermatolog cu o vastă experiență în tratamente inovatoare capilare. Investigator principal și coordonator studii clinice pentru produse din Franța și Germania, colaborator si invitat în clinici din Paris și Hamburg.

Dr. Simion Răzvan

Chirurgie plastică specializat în implant păr

Dr Stanciu Viorica

Dermatologie experiență în tratamente capilare complexe

Dr. Condrat Carmen

Medic specialist dermatologie