Implant păr fue

Fue Manual Ultimate

În clinica noastră folosim exclusiv metoda FUE MANUAL ULTIMATE, ce impune extracția doar manuală a grafturilor fără a utiliza aparate motorizate și implantarea cu implantatoare LION de ultimă generație. Spre diferență de celelalte metode, FUE ULTIMATE se diferențiază prin rezultatul natural cu ajutorul implantatoarelor și lipsa leziunilor în zona donoare cauzate de aparatele motorizate. Această metodă manuală este mult mai costisitoare decât celelate alternative chirurgicale dar are și mult mai multe beneficii pentru pacient din punct de vedere al rezultatului. Două dintre multiplele beneficii sunt mai importante:

  • prezervarea zonei donoare pentru viitoarele extracții și lipsa cicatricilor
  • rezultatul natural al implantului

(implant păr Fue vs. metodele inferioare care utilizează bisturiu circular grafturile fiind introduse cu pensa neputând fi implantate la unghiurile naturale ale firelor de păr cum se procedează în metoda Fue)

Tratament medical: în cadrul clinicii Bucharest Hair Institute colaborăm cu farmacii și producători din SUA, Londra și Barcelona ce produc în laboratoare proprii folosind tehnologii avansate și cei mai calificați profesioniști în domeniu, medicamente și soluții farmacologice în restaurarea capilară. Folosim cele mai bune medicamente, șampoane, soluții și geluri pentru combaterea alopeciei și restaurarea părului existente pe piața mondială.

 

  • Tratamentele non chirurgicale și non hormonale  sunt efective și ajută în recuperarea capilară pre și post implant
  • Tipurile de tratament folosite sunt inovatoare și folosite în puține clinici existente la nivel mondial
  • PRF (PRP îmbogățit cu leucocite)
  • Injectări cu celule stem dublu centrifugate
  • Carboxiterapia capilar (injectări de CO2 intradermice pentru vasodilatația capilară)
  • Biostimulare transdermică (principii active folosind nanotehnologia pentru absorbție de peste 90%) 
  • Tratamente preparate în laboratoare internaționale cu formule bazate pe nanotehnologie 

În cadrul clinicii folosim produse premium la nivel mondial:

Chelidon, Complidermol, Fagron, Iraltone, Pilexil, Pilopeptan, Regaxidil, Triconails Kaedum
Precum și alternative la minoxidil precum TrichoXidil, un fitocomplex cu extrase din uleiuri vegetale cu rezultate vizibile în 90 de zile și produse cu nanominoxidil (conține nanoesfere de minoxidil ce au o capacitate mult mai mare de penetrare decât minoxidilul simplu)

O echipă gentilă la dispoziția dumneavoastră!

Medicii dedicați pentru tratamente capilare

Dr Moculescu Cosmin

Experiență de peste 10 ani în implant capilar, peste 3000 de cazuri operate, colaboraror și invitat în clinici renumite printre care HC MARBELLA INTERNACIONAL, WESTONMEDSPA FLORIDA

Dr. Amalia-Elena Anghel

Excelenţă în dermatologie, dermatoscopie, chirurgie dermatologică, lasere în dermatologie, dermatocosmetologie, tricoscopie (video-dermascopia scalpului); lector/trainer cursuri dermatoscopie și estetică medicală; membru European Academy of Dermatology and Venereology, International Dermoscopy Society, International Society for Dermatologic Surgery, International Peeling Society, Societatea Română de Dermatologie, Asociaţia de Medicină Anti-Ageing, Societatea Română de Medicină Estetică.

Dr. Oana Spanu

Reputat dermatolog cu o vastă experiență în tratamente inovatoare capilare. Investigator principal și coordonator studii clinice pentru produse din Franța și Germania, colaborator si invitat în clinici din Paris și Hamburg.

Dr. Simion Răzvan

Chirurgie plastică specializat în implant păr

Dr Stanciu Viorica

Dermatologie experiență în tratamente capilare complexe

Dr. Condrat Carmen

Medic specialist dermatologie

×