Implant barbă

Fue Manual Ultimate

În clinica noastră folosim exclusiv metoda FUE MANUAL ULTIMATE, pentru implant barbă fără a utiliza aparate motorizate și implantarea cu implantatoare LION de ultimă generație.

Transplantul de păr pentru barbă reprezintă o procedură minuțioasă prin care se pot acoperi zonele lipsite de păr facial, se poate contura forma și mări densitatea părului facial. 

Ce reprezintă transplantul de păr pentru barbă?

Transplantul de barbă este o procedura minim invazivă prin care unitățile foliculare sunt inserate în zona bărbii cu scopul de a acoperi zonele cu puțin sau fără păr facial și conturarea fermă a acesteia.

Prin metoda FUE MANUAL ULTIMATE sunt folosite instrumente și tehnică de ultimă generație. Procedura presupune transplantarea părului din partea din spate a capului pacienților la nivelul bărbii. Etapa inițială constă în extracția exclusiv manuală a folicului de păr prin tehnica Fue ultimate. Particularitatea tehnicii este că se pot extrage microgrefe cu un anumit număr de fire similare firelor din barbă. Implantarea se realizează cu implantatoare de ultimă generație în unghiul și direcția corespunzătoare fiind un proces extrem de minuțios pentru un aspect natural. Recuperarea pacientului este rapidă, de câteva săptămâni, rezultatele finale fiind vizibile după aproximativ 8, 9 luni. 

În cadrul clinicii folosim produse premium la nivel mondial.

Beneficiile implantului de barbă Fue Ultimate sunt: recuperare rapidă, densitate și aspect natural, lipsa cicatricilor și recuperare rapidă.

O echipă gentilă la dispoziția dumneavoastră!

Medicii dedicați pentru tratamente capilare

Dr Moculescu Cosmin

Experiență de peste 10 ani în implant capilar, peste 3000 de cazuri operate, colaboraror și invitat în clinici renumite printre care HC MARBELLA INTERNACIONAL, WESTONMEDSPA FLORIDA

Dr. Amalia-Elena Anghel

Excelenţă în dermatologie, dermatoscopie, chirurgie dermatologică, lasere în dermatologie, dermatocosmetologie, tricoscopie (video-dermascopia scalpului); lector/trainer cursuri dermatoscopie și estetică medicală; membru European Academy of Dermatology and Venereology, International Dermoscopy Society, International Society for Dermatologic Surgery, International Peeling Society, Societatea Română de Dermatologie, Asociaţia de Medicină Anti-Ageing, Societatea Română de Medicină Estetică.

Dr. Oana Spanu

Reputat dermatolog cu o vastă experiență în tratamente inovatoare capilare. Investigator principal și coordonator studii clinice pentru produse din Franța și Germania, colaborator si invitat în clinici din Paris și Hamburg.

Dr. Simion Răzvan

Chirurgie plastică specializat în implant păr

Dr Stanciu Viorica

Dermatologie experiență în tratamente capilare complexe

Dr. Condrat Carmen

Medic specialist dermatologie