Întrebări frecvente legate de implantul de păr FUE

Întreabă
medicul

Întrebări
pe subiect

Implantul de păr prin tehnica FUE este din ce în ce mai popular și la noi în țară, fapt pentru care mulți bărbați caută răspunsuri la o serie de întrebări.

Ce este tehnica FUE?

FUE este acronimul de la Follicular Unit Extraction și face referire la modalitatea prin care pacientului îi sunt recoltate unități foliculare din zone donatoare (barbă, ceafă) și implantate apoi în cap. Procedura este dorită pentru că are un grad de succes foarte mare, nu este dificilă și dureroasă, iar recuperarea este rapidă.

Cum aleg clinica la care merg?

Pentru succesul intervenției este foarte important să alegi o clinică serioasă, așa cum este Bucharest Hair Institute. Mai întâi parcurge site-ul, vezi ce servicii oferă, ce medici are, apoi caută pe Internet informații de la foști pacienți. Ideal ar fi să discuți personal cu cei care au mai beneficiat de serviciile clinicii alese, însă, dacă acest lucru nu este posibil, sunt utile și testimonialele.

Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a fi eligibil pentru o astfel de intervenție?

Nu oricine este eligibil pentru o astfel de procedură, ci sunt necesare îndeplinirea unor condiții. În primul rând trebuie să ai peste 20 de ani și să te afli într-un stadiu avansat de calviție. Intervalul de vârsta ideal este 25-70 ani.

În al doilea rând, pentru a fi acceptat la o astfel de procedură trebuie să ai o stare de sănătate bună, să nu suferi de afecțiuni care ar putea duce la complicații în timpul operației sau după.

Un alt criteriu foarte important ține de sănătatea zonei donatoare. Aceasta trebuie să fie fără probleme și densă, deoarece altfel procedura nu va putea fi realizată sau rezultatele nu vor fi cele dorite.

Cât durează procedura?

Aceasta intervenție poate dura de la 5 la 8 ore. Chiar dacă nu este dificilă, procedura este una minuțioasă și consumatoare de timp, iar totul poate dura mai mult sau mai puțin în funcție de numărul de fire implantate.

Cât costă implantul de păr?

Costurile unei astfel de proceduri sunt diferite de la o clinică la alta, însă, de regulă se învârt în jurul valorii de 2500 euro. Depinde foarte mult de serviciile extra pe care le vei primi, dar și bineînțeles de numărul de fire implantate.

Poate fi implantat păr de la o altă persoană?

Nu, acest lucru nu este recomandat, deoarece șansele ca organismul să îl respingă sunt foarte mari chiar și atunci când vorbim de persoane înrudite.

Rezultatele unui implant FUE sunt permanente?

Da, dacă alegi o clinică serioasă și intervenția este făcută în mod responsabil, rezultatele sunt permanente. Totodată, pentru asta trebuie să respecți și ceea ce îți recomandă medicul după intervenție.

Întrebări și răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gata să-ți programezi noul capitol din viața cu mai mult par?

FĂ O PROGRAMARE

×