De unde se recoltează părul pentru implant?

Întreabă
medicul

Întrebări
pe subiect

Stresul, agitația și adesea factorii genetici sunt principalii vinovați când vine vorba despre căderea părului. Mulți dintre noi ne confruntăm cu lipsa acestuia, iar în nenumărate cazuri, acest aspect poate fi cel mai mare complex al nostru. Totuși, revoluționarea tehnologiei ne permite astăzi să ne orientăm către soluții rapide, eficiente și cu rezultate de excepție, atunci când vine vorba despre lipsa firelor de păr. Implantul de păr a transformat visele în realitate și a revoluționat estetica, oferind firelor un aspect natural și rezultate finale de excepție. Desigur, fiind vorba despre o procedură care oferă o acuratețe atât de mare, mulți dintre voi s-ar putea întreba de unde provin firele de păr utilizate pentru realizarea implantului. Opțiunile sunt nenumărate, însă astăzi vom discuta despre tehnica FUE MANUAL ULTIMATE, care este poate una dintre cele mai cunoscute și răspândite în întreaga lume.

Ce este tehnica FUE (Folicular Unit Extraction)?

FUE se referă la extracția unităților foliculare manual, ceea ce face ca această procedură să fie mult mai puțin invazivă, mai puțin dureroasă și mai sănătoasă decât oricare altă opțiune existentă în acest moment în lumea esteticii capilare. Totodată, ca o particularitate a soluției este și faptul că la final nu veți avea niciun fel de cicatrici pe scalp.

Cum are loc procedura FUE?

Atunci când alegeți un transplant FUE, veți alege, de fapt discreția și delicatețea. De ce? Pentru că procedura este una relativ simplă, efectuată sub anestezie locală, în așa fel încât să fiți feriți de orice fel de complicații. Transplanturile FUE se efectuează sub microscop, de către specialiști care se pot asigura de faptul că rezultatul final este unul pe măsura așteptărilor. Este nevoie de precizie absolută în așa fel încât să se eficientizeze crearea liniei părului într-un mod cât mai natural. În cazul acestei proceduri, foliculii individuali de păr se recoltează din scalp și se implantează în zona în care părul este mai subțire sau pur și simplu nu există. Operația este foarte minuțioasă și poate dura mai mult timp, în ciuda faptului că este mai puțin invazivă, dar, ca urmare, timpul de recuperare este mai scurt și rata de succes este mult mai mare decât este în cazul altor proceduri.

 Care sunt pașii pe care specialistul trebuie să îi respecte în cazul unui transplant FUE?

 Pentru început veti fi tuns foarte scurt dar se poate practica transplantul no shave de la caz la caz;

  • Ulterior, acesta va recolta foliculii (firele de păr individuale și glandele aferente acestora) necesari din pielea scalpului. Această procedură va lăsa semne mici în locurile în care a fost făcută extracția, însă în timp, acestea vor dispărea complet;
  • Foliculii extrași se vor transplanta în spațiile în care vă lipsește părul cu ajutorul unui implantator prevăzut cu un ac în capăt;
  • După umplerea spațiilor goale cu foliculii extrași, zona în care a fost făcută implantarea este bandajată, iar operația este gata.

În cadrul clinicii noastre, Bucharest Hair Institute, am decis că cea mai bună soluție pentru dumneavoastră este cea care vă permite să vă bucurați de un rezultat final perfect și de soluții cât mai practice din punct de vedere estetic.

Întrebări și răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gata să-ți programezi noul capitol din viața cu mai mult par?

FĂ O PROGRAMARE

×