Tehnica FUE: Redă frumusețea podoabei capilare cu cele mai moderne proceduri

Pierderea părului este o problemă cu care se confruntă tot mai multe persoane, femei sau bărbați. Cauzele sunt multiple și de la un anumit punct, încercarea tratării lor prin alimentație sau aplicarea anumitor produse poate deveni inutilă, fără rezultate. Veștile bune sunt că tehnologia evoluează rapid și propune soluții eficiente prin care această problemă poate fi eliminată. Bucharest Hair Institute îți propune proceduri de implant de păr adaptate nevoilor tale prin care îți vei putea recăpăta încrederea în sine în doar câteva săptămâni de la procedură. Intră pe site și află mai multe informații.

Tot ce trebuie să știi despre tehnica FUE Manual Ultimate

Există mai multe metode prin intermediul cărora se poate ajunge la rezultatul dorit, însă clinica se rezumă la cea mai modernă și eficientă, și anume varianta FUE. Este considerată cea mai puțin invazivă datorită faptului că presupune intervenții majoritar manuale, fără implicația unor aparaturi, în ceea ce privește extracția grafturilor. În ceea ce privește implantarea propriu-zisă a foliculilor de păr, se folosesc implantatoare LION cu tehnologie de ultimă generație. Această abordare va ajuta la obținerea unui rezultat cât mai natural, determinând imposibilitatea de a depista cu ochiul liber că ar fi existat vreo intervenție la nivelul podoabei capilare. Mai mult decât atât, pacientul este scutit de leziuni evidente și dureroase în zona de unde a fost preluat materialul de lucru zona de donare.

Care sunt avantajele acestei proceduri?

Deși în primă instanță metoda FUE pare mai costisitoare din punct de vedere financiar, față de alte variante cu caracter chirurgical deja consacrate, în timp vei observa că ai făcut economie pe alte planuri. Cu alte cuvinte, în cazul în care în viitor vei mai avea nevoie de o altă intervenție, nu vei mai fi nevoit să treci prin tot procesul necesar depistării unei zone de donare compatibile. În plus, nu vor rămâne niciun fel de cicatrici pe această suprafață, ea regenerându-se într-un timp foarte scurt. De asemenea, nu trebuie ignorat nici faptul că rezultatul obținu în urma aplicării metodei FUE este unul cu adevărat natural, care redă cu exactitate aspectul părului tău din perioada în care nu te confruntai cu pierderea lui. În plus, perioada de vindecare și recuperare este mult mai scurtă și mai ușor de traversat.

 

Bucură-te din nou de un păr bogat și sănătos

În clinica noastră vei fi întâmpinat de cei mai buni profesioniști, cu experiență vastă în practicarea acestor intervenții, care îți vor garanta un rezultat grozav. Întreaga experiență de care te vei bucura va include tot ce ai nevoie pentru a te simți cât mai bine și a scăpa de emoții. Imediat ce te vei vedea în oglindă îți vei da seama că ai luat o decizie grozavă. Implantul de păr este cea mai bună și eficientă soluție împotriva alopeciei, fie ea de tracțiune, sau pe baza unor cauze interne. Poate fi realizat fie doar pe anumite porțiuni ale capului, unde afecțiunea este mai severă, fie pe întreaga suprafață, pentru a rezulta un păr des, uniform și sănătos.

Gata să-ți programezi noul capitol din viața cu mai mult par?

FĂ O PROGRAMARE